Biochemia żywności : (metody, zadania i testy) / Jerzy Dziuba, Henryk Kostyra, Marta Dziuba.

Opis

Autor:
Dziuba, Jerzy (1944-2014).
Hasło dodatkowe:
Dziuba, Marta.
Hasło dodatkowe:
Kostyra, Henryk (1945-2017).
Hasło dodatkowe:
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski (Olsztyn). Wydawnictwo.
Wydanie:
Wyd. 3 popr. i poszerz.
Miejsce:
Olsztyn :
Wydany przez :
Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego,
w roku:
cop. 2012.
Opis fizyczny:
299, [1] s. : il. ; 25 cm.
UKD:
577.1
664.014
ISBN:
978-83-7299-782-1

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:


Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUW BU.324140 Dostępny BU.324140 Dostępny Zamów