Fermentacja ciasta na drożdżach i zakwasie / Paweł Wojcieszak.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20170622012000.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • OLSZT 003/ISO
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • OLSZT 003/ISOs
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Wojcieszak, Paweł.
    • 9
    • KHW
    • 515176
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Fermentacja ciasta na drożdżach i zakwasie / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Paweł Wojcieszak.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 1956.
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 87859
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 88 s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 21 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
490 -Strefa serii i książki wielotomowej - forma nie do wyszukiwania [1, ]
    • a
    • Tytuł (P)
    • Biblioteka Piekarza
830 -Hasło dodatkowe serii i opisu książki wielotomowej - tytuł ujednolicony/tytuł [ ,0]
    • a
    • Tytuł ujednolicony/tytuł (NP)
    • Biblioteka Piekarza
    • 9
    • KHW
    • 515177
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 2639
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 604.4
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Fermentacja.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • 9
    • UKD
    • 3852
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 664.6
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Piekarstwo. Ciastkarstwo.
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla robotników przyuczonych i wykwalifikowanych zatrudnionych w przemyśle piekarniczym.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Ciastkarstwo
    • x
    • Określnik rzeczowy
    • techniki.
    • 9
    • KHW
    • 158389
Kierowanie Numer inwentarzowy Status udost. Sygnatura (kod) z bazy źródłowej
BUWBU.7001-17001
BUWBU.10811-110811