Fermentacja ciasta na drożdżach i zakwasie / Paweł Wojcieszak.

Opis

Autor:
Wojcieszak, Paweł.
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego,
w roku:
1956.
Opis fizyczny:
88 s. : il. ; 21 cm.
Seria:
(Biblioteka Piekarza )
(Biblioteka Piekarza )
UKD:
604.4
664.6
Uwagi:
Dla robotników przyuczonych i wykwalifikowanych zatrudnionych w przemyśle piekarniczym.

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:

Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
BUW BU.7001 Dostępny BU.7001 Dostępny 10/06/2019 Zamów
BUW BU.10811 Dostępny BU.10811 Dostępny 10/06/2019 Zamów