Gorzelnictwo i drożdżownictwo / Jerzy Jarociński, Kazimierz Jarosz.

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]
    • @
    • pole kontrolne
    • 20230131014900.0
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]
    • a
    • Instytucja, która sporządziła opis (NP)
    • OLSZT 003/WO
    • c
    • Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
    • OLSZT 003/WO
    • d
    • Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
    • OLSZT 003/WO
942 -Rodzaj dokumentu [ , ]
    • c
    • Rodzaj dokumentu
    • Książka
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]
    • a
    • Numer ISBN
    • 8302009873 Find
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ]
    • a
    • Nazwa osobowa (NP)
    • Jarociński, Jerzy
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1916-2001).
    • 9
    • KHW
    • 515164
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0]
    • a
    • Tytuł
    • Gorzelnictwo i drożdżownictwo / Find
    • c
    • Pozostałe elementy strefy tytułu i oznaczenia odpowiedzialności (NP)
    • Jerzy Jarociński, Kazimierz Jarosz.
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]
    • a
    • Miejsce wydania (P)
    • Warszawa :
    • b
    • Nazwa wydawcy (P)
    • Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
    • c
    • Data wydania (P)
    • 1980.
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]
    • d
    • Daty biograficzne (NP)
    • (1923-1998).
    • 9
    • KHW
    • 515165
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ]
    • 4
    • Kod relacji
    • pbl
    • 9
    • KHW
    • 52547
920 -ISBN [ , ]
    • a
    • ISBN
    • 83-02-00987-3 Find
998 -Inne dane NUKAT [ , ]
    • a
    • Numer systemowy
    • vtls000688107
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]
    • a
    • Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
    • 318, [2] s. :
    • b
    • Oznaczenie ilustracji (NP)
    • il. ;
    • c
    • Format (NP)
    • 25 cm.
336 -Typ zawartości [ , ]
    • a
    • Termin opisujący typ zawartości
    • Tekst
    • b
    • Kod określający zawartość
    • txt
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacontent
337 -Typ mediów [ , ]
    • a
    • Tryb odtwarzania
    • Bez urządzenia pośredniczącego
    • b
    • Kod typu mediów
    • n
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdamedia
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ]
    • a
    • Termin określający typ nośnika
    • Wolumin
    • b
    • Kod typu nośnika
    • nc
    • 2
    • Źródło (terminu i kodu)
    • rdacarrier
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 663
    • 9
    • UKD
    • 3832
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 663.5
    • 9
    • UKD
    • 3836
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Gorzelnictwo.
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]
    • a
    • Symbol klasyfikacji
    • 604.4
    • 9
    • UKD
    • 2639
    • 2
    • Identyfikator wydania tablic
    • UDC-P058
    • b
    • Dopowiedzenie
    • Fermentacja.
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]
    • a
    • Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
    • Bibliogr. s. [320].
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ]
    • a
    • Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
    • Dla uczniów kl. II, III i IV technikum zawodowego, zawód: technik technologii produktów rolno-spożywczych, specjalność - gorzelnictwo i drożdżownictwo.
650 -Hasło przedmiotowe [ , ]
    • a
    • Hasło przedmiotowe
    • Gorzelnictwo
    • v
    • Określnik formalny
    • podręczniki.
    • 9
    • KHW
    • 515197
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Numer inwentarzowy Kierowanie Status udost.
296318BU.296318BUW-1