Gorzelnictwo i drożdżownictwo / Jerzy Jarociński, Kazimierz Jarosz.
-
- @
- pole kontrolne
- 20230131014900.0
-
- a
- Instytucja, która sporządziła opis (NP)
- OLSZT 003/WO
-
- c
- Instytucja, która sporządziła rekord (NP)
- OLSZT 003/WO
-
- d
- Instytucja, która zmodyfikowała rekord (P)
- OLSZT 003/WO
-
- c
- Rodzaj dokumentu
- Książka
-
- a
- Nazwa osobowa (NP)
- Jarociński, Jerzy
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1916-2001).
-
- 9
- KHW
- 515164
-
- a
- Miejsce wydania (P)
- Warszawa :
-
- b
- Nazwa wydawcy (P)
- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
-
- c
- Data wydania (P)
- 1980.
-
- a
- Nazwa osobowa
- Jarosz, Kazimierz
-
- d
- Daty biograficzne (NP)
- (1923-1998).
-
- 9
- KHW
- 515165
-
- a
- Nazwa ciała zbiorowego lub nazwa geograficzna jako pierwszy element (NP)
- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne.
-
- 4
- Kod relacji
- pbl
-
- 9
- KHW
- 52547
-
- a
- Numer systemowy
- vtls000688107
-
- a
- Określenie formy książki i/lub objętość (NP)
- 318, [2] s. :
-
- b
- Oznaczenie ilustracji (NP)
- il. ;
-
- c
- Format (NP)
- 25 cm.
-
- a
- Termin opisujący typ zawartości
- Tekst
-
- b
- Kod określający zawartość
- txt
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacontent
-
- a
- Tryb odtwarzania
- Bez urządzenia pośredniczącego
-
- b
- Kod typu mediów
- n
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdamedia
-
- a
- Termin określający typ nośnika
- Wolumin
-
- b
- Kod typu nośnika
- nc
-
- 2
- Źródło (terminu i kodu)
- rdacarrier
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 663
-
- 9
- UKD
- 3832
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Mikrobiologia techniczna. Przemysł fermentacyjny. Napoje. Używki.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 663.5
-
- 9
- UKD
- 3836
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Gorzelnictwo.
-
- a
- Symbol klasyfikacji
- 604.4
-
- 9
- UKD
- 2639
-
- 2
- Identyfikator wydania tablic
- UDC-P058
-
- b
- Dopowiedzenie
- Fermentacja.
-
- a
- Uwaga dot. bibliografii załącznikowej
- Bibliogr. s. [320].
-
- a
- Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego
- Dla uczniów kl. II, III i IV technikum zawodowego, zawód: technik technologii produktów rolno-spożywczych, specjalność - gorzelnictwo i drożdżownictwo.
-
- a
- Hasło przedmiotowe
- Gorzelnictwo
-
- v
- Określnik formalny
- podręczniki.
-
- 9
- KHW
- 515197
005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,] |
|
---|---|
040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ] |
|
942 -Rodzaj dokumentu [ , ] |
|
020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ] | |
100 -Hasło główne - nazwa osobowa [1, ] |
|
245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [1,0] | |
260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ] |
|
700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ] |
|
710 -Hasło dodatkowe - nazwa ciała zbiorowego [2, ] |
|
920 -ISBN [ , ] | |
998 -Inne dane NUKAT [ , ] |
|
300 -Strefa opisu fizycznego [ , ] |
|
336 -Typ zawartości [ , ] |
|
337 -Typ mediów [ , ] |
|
338 -Typ/rodzaj nośnika [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ] |
|
504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ] |
|
521 -Uwaga dot. przeznaczenia czytelniczego [8, ] |
|
650 -Hasło przedmiotowe [ , ] |
|
Sygnatura (kod) z bazy źródłowej | Numer inwentarzowy | Kierowanie | Status udost. |
---|---|---|---|
296318 | BU.296318 | BUW | -1 |