Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.
- Wariant tytułu:
- Biologiczne własciwości składników żywności
- Hasło dodatkowe:
- Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
- Hasło dodatkowe:
- Staroszczyk, Hanna. Redaktor
- Hasło dodatkowe:
- Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
- Wydanie:
- Wydanie I - dodruk 5.
- Miejsce:
- Warszawa :
- Wydany przez :
- Wydawnictwo Naukowe PWN,
- w roku:
- 2021.
- Opis fizyczny:
- XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cm.
- UKD:
-
664.014
577.1 - Uwagi:
-
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
- ISBN:
- 978-83-01-19626-4
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.11037 Dostępny | M.11037 | Dostępny | Zamów |