Chemia żywności : praca zbiorowa. 2, Biologiczne właściwości składników żywności / pod redakcją Zdzisława E. Sikorskiego i Hanny Staroszczyk.

Opis

Wariant tytułu:
Biologiczne własciwości składników żywności
Hasło dodatkowe:
Sikorski, Zdzisław E. (1930- ). Redaktor
Hasło dodatkowe:
Staroszczyk, Hanna. Redaktor
Hasło dodatkowe:
Wydawnictwo Naukowe PWN. Wydawca
Wydanie:
Wydanie I - dodruk 5.
Miejsce:
Warszawa :
Wydany przez :
Wydawnictwo Naukowe PWN,
w roku:
2021.
Opis fizyczny:
XI, [3], 343 strony : ilustracje ; 24 cm.
UKD:
664.014
577.1
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
ISBN:
978-83-01-19626-4

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:






Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.11037 Dostępny M.11037 Dostępny Zamów