Microwave Processing of Foods : Challenges, Advances and Prospects : Microwaves and Food / Anubhav Pratap-Singh, Ferruh Erdogdu, Shaojin Wang, Hosahalli S. Ramaswamy editors.

Opis

Hasło dodatkowe:
Pratap-Singh, Anubhav Redakcja
Hasło dodatkowe:
Erdoğdu, Ferruh Redakcja
Hasło dodatkowe:
Wang, Shaojin Redakcja
Hasło dodatkowe:
Ramaswamy, Hosahalli S. Redakcja
Hasło dodatkowe:
Springer Nature Wydawca
Miejsce:
Cham :
Wydany przez :
Springer,
w roku:
© 2024.
Opis fizyczny:
XVI, 741 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
Seria:
(Food Engineering Series ISSN 1571-0297 )
(Food Engineering Series, 1571-0297 )
UKD:
66.04
664.017
Uwagi:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
ISBN:
978-3-031-51612-2

Szukaj

Dopowiedzenie klasyfikacji (UKD):


Hasła przedmiotowe:



Rodzaj dokumentu:

Dostępne pozycje

Egzemplarz
miejsce numer inwentarzowy sygnatura status data zwrotu ostatnia akcja w systemie akcje
MW M.12241 Dostępny M.12241 wypożyczona 11/03/2026 06/03/2025 Zarezerwuj