Microwave Processing of Foods : Challenges, Advances and Prospects : Microwaves and Food / Anubhav Pratap-Singh, Ferruh Erdogdu, Shaojin Wang, Hosahalli S. Ramaswamy editors.
- Hasło dodatkowe:
- Pratap-Singh, Anubhav Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Erdoğdu, Ferruh Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Wang, Shaojin Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Ramaswamy, Hosahalli S. Redakcja
- Hasło dodatkowe:
- Springer Nature Wydawca
- Miejsce:
- Cham :
- Wydany przez :
- Springer,
- w roku:
- © 2024.
- Opis fizyczny:
- XVI, 741 stron : ilustracje kolorowe ; 24 cm.
- Seria:
-
(Food Engineering Series ISSN 1571-0297 )
(Food Engineering Series, 1571-0297 ) - UKD:
-
66.04
664.017 - Uwagi:
-
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
- ISBN:
- 978-3-031-51612-2
Dostępne pozycje
Egzemplarz | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|
miejsce | numer inwentarzowy | sygnatura | status | data zwrotu | akcje | |
MW M.12241 Dostępny | M.12241 | wypożyczona | 11/03/2026 | Zarezerwuj |