KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

005 -DATA I CZAS OSTATNIEJ MODYFIKACJI [,]

20151021000000.0

040 -Instytucja sporządzająca opis [ , ]

CZĘST 010/Iwona,Cichoń
CZĘST 010/Agnieszka Nowakowska

041 -Język dokumentu [0, ]

polski

942 -Rodzaj dokumentu [ , ]

Książka

999 -Numery rekordu źródła [ , ]

282851

020 -Międzynarod. znormalizowany nr książki - ISBN [ , ]

9788371607301

245 -Strefa tytułu i oznaczenia odpowiedzialności [0,0]

Żywność prozdrowotna :
składniki i technologia /
pod red. Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej \2\.

250 -Strefa wydania [ , ]

Wyd. 2

260 -Strefa adresu wydawniczego [ , ]

Poznań :
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu,
2015.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Czapski, Janusz
(1946- )
Red.

700 -Hasło dodatkowe - nazwa osobowa [1, ]

Górecka, Danuta
(1956- )
Red.

920 -ISBN [ , ]

978-83-7160-730-1

300 -Strefa opisu fizycznego [ , ]

439 s. :
rys., tab., wykr. ;
24 cm.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

612.3
2679
UDC-P058
Trawienie. Odżywianie.

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

613.1/.5

080 -Uniwersalna Klasyfikacja Dziesiętna [ , ]

664
3841
UDC-P058
Przemysł spożywczy.

504 -Uwaga dot. bibliogr. załącznikowej [ , ]

Bibliogr. przy rozdz.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Dokument drukowany.

505 -Uwaga dot. zawartości książki [ , ]

Opracowanie naukowe.

536 -Uwaga dot. finansowania książki [ , ]

Współfinansowanie w ramach projektu : Unia Europejska

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ
technologia

692 -Pole lokalne [ , ]

ŻYWNOŚĆ PROZDROWOTNA

Egz.

Sygnatura (kod) z bazy źródłowej Status udost. Sygnatura Numer inwentarzowy Kierowanie
3045817DietetykaBU.304581BUCZ