KATALOG GŁÓWNY
Kontrast

Żywność prozdrowotna : składniki i technologia /

pod red. Janusza Czapskiego i Danuty Góreckiej \2\.
Wyd. 2
Dietetyka
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu, 2015.
439 s. : rys., tab., wykr. ; 24 cm.
1
brak wypożyczeń
Bibliogr. przy rozdz.

Dokument drukowany.
Opracowanie naukowe.

Współfinansowanie w ramach projektu : Unia Europejska
978-83-7160-730-1
Czapski, Janusz (1946- ) Red.
Górecka, Danuta (1956- ) Red.
612.3
613.1/.5
664




Trawienie. Odżywianie.
Przemysł spożywczy.

 



ŻYWNOŚĆ -- technologia
ŻYWNOŚĆ PROZDROWOTNA

Rodzaj dokumentu:
Książka


Egzemplarz
miejsce status data zwrotu ostatnia akcja w systemie kod kreskowy akcje
Biblioteka Uniwersytecka - Czytelnia (BU.304581)
Syg.Dietetyka
Dietetyka :
Wolny dostęp 2000103045814 -
Rekord:
ISBN: